29.10.09

Συνάντηση Σαμαρά-Παπαγεωργόπουλου


29 Οκτ 2009

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος συναντήθηκε χθες (Τετάρτη) στο Δημαρχείο με τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Α. Σαμαρά και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της ο κ. Παπαγεωργόπουλος δήλωσε:

«Με τον Αντώνη Σαμαρά μας συνδέει μια παλιά φιλία. Είχαμε συνεργαστεί από κυβερνητικές θέσεις το 1991-1992 και σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε για τα ζωτικά θέματα του τόπου μας. Πρέπει να χαραχθεί μία νέα πορεία στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης. Αναπτύξαμε ένα γόνιμο διάλογο και εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου καλή τύχη στον φίλο Αντώνη».
Με τη σειρά του ο κ. Σαμαράς ανέφερε:
«Ήταν για μένα ιδιαίτερη τιμή να επισκεφτώ και να συζητήσω με έναν συνάδελφο και φίλο απ’ τα παλιά, με τον Δήμαρχο Β. Παπαγεωργόπουλο, θέματα που αφορούν κυρίως τη Θεσσαλονίκη. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ιχνηλατήσουμε πάνω σε διάφορα προβλήματα και να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Θέλω να τον συγχαρώ δημόσια για τα δύο μεγάλα έργα, το Δημαρχείο και τη νέα Παραλία, έργα που σηματοδοτούν την πορεία της πόλης προς το μέλλον. Εύχομαι στον κ. Παπαγεωργόπουλο να συνεχίσει το έργο του από τη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης».
" taxalia.blogspot.com"