6.10.09

ΠΡΟΣ κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Σας συγχαίρω για την αύξηση του αριθμού των βουλευτών σας από 10 σε 15 - όπως είχατε προβλέψει.
Πιστεύω στη χρησιμότητα του κόμματός σας και στις προσωπικές σας δυνατότητες.
Στις εκλογές όμως ΔΕΝ σας ψήφισα, παρά το γεγονός ότι οι τοποθετήσεις σας στα διάφορα θέματα είναι και δικές μου.
Το κόμμα σας, όπως εσείς ο ίδιος κατ΄επανάληψη έχετε τονίσει, στεγάζει ΄Ελληνες από όλα τα κόμματα και το σύνθημά σας είναι " ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ"
΄Ετσι και εγώ, προερχόμενος από το χώρο του ΠΑΣΟΚ -του Ανδρέα Παπανδρέου, όχι του Σημίτη και των...εκσυγχρονιστών του- σας στήριξα στη προσπάθειά σας για την ανάδειξη του ΛΑ.ΟΣ ως κόμματος με εθνικά ιδεώδη και καθαρή πολιτική.
Με έκπληξη όμως, σας άκουσα να μιλάτε για ενοίκους στην ίδια πολυκατοικία με τη ΝΔ, αλλά σε άλλο όροφο , για μετεκλογική συνεργασία ΜΟΝΟ με τη ΝΔ ( εάν το εδέχετο ο κ. Καραμανλής) κ.λ.π.
Σαν επιστέγασμα της πολιτικής σας αυτής, σας άκουσα να ομιλείτε για "πρασινοφρουρούς" που θα ξυπνούσαν από το λήθαργο και άλλα παρόμοια !
Βέβαια, αυτά τα είπατε για να πάρετε ψηφοφόρους από τη ΝΔ, αλλά ξεχάσατε εμάς. Εμάς που δεν θέλαμε καμία σχέση με κανένα άλλο κόμμα.Εμάς που βλέπαμε το ΛΑ.ΟΣ σαν αυτοτελές κόμμα που αργά ή γρήγορα θα μπορούσε να κυβερνήσει.
Σας ευχαριστούμε που άθελά σας μας δείξατε το σωστό δρόμο.Μας δείξατε ότι το κόμμα που πιστέψαμε δεν ήταν τίποτα άλλο από μια παραφυάδα της ΝΔ και που η θέση μας είναι στο ΠΑΣΟΚ του εντιμότατου ευγενέστατου και όπως θα αποδειχθεί άξιου ηγέτη, του Γιώργου Παπανδρέου.
Σας ευχαριστώ που αποσαφηνίσατε τη θέση σας πρό των εκλογών και έτσι ψηφίσαμε σωστά.
Ειλικρινά, σας εύχομαι υγεία και επιτυχίες στο κόμμα σας και ελπίζω να εγκατασταθείτε σε δική σας πολυκατοικία, σε άλλη γειτονιά από αυτή της ΝΔ.΄Εχετε το σθένος, το κύρος και τη δύναμη να το πετύχετε. Ολοι εμείς, που αποφασίζουμε τη τελευταία στιγμή που θα ρίξουμε τη ψήφο μας-ανεξαρτήτως ποιο κόμμα συμπαθούμε- δεν αποκλείεται, άν αποδεσμευθείτε από τη ΝΔ ( όπως τη γνωρίζουμε τόσα χρόνια ) , να σας ψηφίσουμε, αν στο μεταξύ έχουμε απογοητευθεί πάλι...

Με εκτίμηση

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ