16.10.09

9.999.994 ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΠΟ ΤΑ 10 εκατ.) ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. !

Οριστικά 6 οι υποψήφιοι για την αρχηγία της ΝΔ

Posted: 15 Oct 2009 12:19 PM PDT



Τελικά οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ δεν είναι τέσσερις αλλά έξι! Δύο άγνωστες στο ευρύ κοινό υποψηφιότητες έγιναν γνωστές, Εκτός του Αντώνη Σαμαρά, της Ντόρας Μπακογιάννη, του Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Παναγιώτη Ψωμιάδη, υποψηφιότητα έχουν θέσει...... η Ευαγγελία Ρούπακα από τη Θεσσαλονίκη και ο Σπυρίδων Μαστροδήμος. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποίες είναι οι ιδιότητες των δύο υποψηφίων.
Το «ναι» του Κώστα Καραμανλή στο αίτημα να παραμείνει στην αρχηγία το αργότερο μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη ώστε να εκλεγεί από την βάση ο διάδοχός του, περιμένει η ΝΔ.

Στις 20:00 της Πέμπτης έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, με τον Αντώνη Σαμαρά να καταθέτει τελευταίος την δική του, όπου επανέλαβε το αίτημα για εκλογή από την βάση.

Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σημείωσε πως υπηρετεί την ενότητα της ΝΔ, ενώ κείμενο υποστήριξης της Ντόρα Μπακογιάννη υπογράφουν 1.000 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Σιούφας θα ενημερώσει τον Κώστα Καραμανλή για την πρόταση της επιτροπής συνεδρίου και οι τελικές αποφάσεις αναμένονται την Παρασκευή.

Όπως όλα δείχνουν, το συνέδριο της 7ης Νοεμβρίου θα γίνει τακτικό και η εκλογή του νέου προέδρου θα ορισθεί για τις 29 Νοεμβρίου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερος γύρος, στις 6 Δεκεμβρίου.