16.8.09

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ




«Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε την κρίση των αξιών, που ταλανίζει τον τόπο και δεν αφήνει την Ελλάδα να πάει μπροστά», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ο οποίος παρέστη στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου.

Πρέπει να γίνουν «οι απαραίτητες ανατροπές σε ένα πολιτικό σύστημα που ανέχεται και επιβραβεύει πολλές φορές την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία», είπε και τόνισε ότι εμείς «μπορούμε», αρκεί να κάνουμε τις απαραίτητες τομές. «Τις τομές που θα δημιουργήσουν μια Πολιτεία που σέβεται τον πλούτο του Ελληνικού λαού και τις δυνατότητες του κάθε Έλληνα. Να τολμήσουμε για μια Πολιτεία, η οποία τηρεί κανόνες, αξίες, μια ευνομούμενη Πολιτεία που σέβεται τον πολίτη».

Εδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αποφασιστικότητα του ΠΑΣΟΚ «να καθαρίσει τον δημόσιο βίο του τόπου, από όλες εκείνες τις υποθέσεις που συγκλόνισαν τον Ελληνικό λαό. Να λάμψει η αλήθεια, να νικήσει το φως και το αίσθημα Δικαιοσύνης».

«Θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό, έξω και πέρα από κάθε κομματική επιλογή, ότι εμείς, και τη βούληση έχουμε και τις αποφάσεις μας έχουμε πάρει. Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό μέλλον. Ένα μέλλον ασφάλειας, σιγουριάς, δημιουργικότητας για εμάς και τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά.
(taxalia.gr)