25.8.09

"ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ " ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ!!!


25 Αυγ 2009
Είκοσι άτομα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στο Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης για να μη συλληφθεί ένας 27χρονος
(taxalia.blogspot.com)



Είκοσι άτομα, επιτέθηκαν τα μεσάνυχτα σε αστυνομικούς που είχαν συλλάβει για κατοχή ναρκωτικών έναν 27χρονο στην περιοχή του Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη. Οι επιτιθέμενοι επεδίωκαν και πέτυχαν την απόδραση του 27χρονου, ο οποίος και πλέον αναζητείται. Συνελήφθη ένας 60χρονος, ο οποίος ήταν μαζί με αυτούς που... πραγματοποίησαν την επίθεση, ο οποιος και οδηγήθηκε στον Εισαγελέα. Στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκε ένα δέμα που περιείχε 16,8 γραμμάρια χασίς και είχε πετάξει ο 27χρονος.



--Πρέπει να καταλάβουν οι γύφτοι- όχι ρόμ και βλακείες πολιτικάντικες- ότι υπάρχει ΚΡΑΤΟΣ το οποίο μπορεί να επιβληθεί και να τους τσακίσει, αν θέλουν να κάνουν κράτος εν κράτει το Δενδροπόταμο. Φτάσαμε στο σημείο να νοσταλγούμε τη Χωροφυλακή, που τους είχε "περιποιηθεί" κατάλληλα και μόλις βλέπανε Χωροφύλακα τρέχανε στο wc.....από τη τρομάρα τους.
--΄Οσοι ¨σοκάρονται" -δήθεν- από τη θέση μου αυτή και -σύμφωνα με τη...μόδα- με χαρακτηρίσουν ρατσιστή, άς κάνουν καμιά βόλτα προς το Δενδροπόταμο, άν τολμάνε ιδίως βράδυ-και μετά τα λέμε....
--Καλούμε τη πολιτική ηγεσία να αναλάβει τις ευθύνες της ΚΑΙ ΝΑ ΛΎΣΕΙ ΤΑ ΧΈΡΙΑ της Αστυνομίας...
--Αλήθεια, ποιός γύφτος πληρώνει τέλη κυκλοφορίας;
--Ποιο αυτοκίνητό τους περνάει ΚΤΕΟ -κανονικά- (χωρίς φακελλάκι;)
--Ποιός γύφτος έχει ΑΛΗΘΙΝΗ άδεια οδηγήσεως;
--Ποιό αυτοκίνητο από αυτά που έχουν, έχει ασφάλεια;
--ποιός γύφτος κάνει φορολογική δήλωση και πληρώνει φόρο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΚΑΝΕΙΣ.
--Εάν υπάρχει λοιπόν ρατσισμός αυτός είναι εις βάρος όλων ημών που είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.Και μήν ισχυρισθεί κανείς ότι είναι φτωχοί γιαυτό δεν πληρώνουν φόρους, διότι υπάρχουν κάτι ΙΧ BMW, MERCEDES, AUDI κ.λ.π. καθώς και τεράστια φορτηγά τα οποία ελάχιστοι από εμάς μπορούν να αγοράσουν!
--Βέβαια, είναι δύσκολο να αναφέρουν στη φορολογική δήλωση τα έσοδα από εμπόριο ναρκωτικών και κλοπιμαία.... ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ !!!


Κ.Α.Π.