16.8.09

ΝΕΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 33ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΥ

Νεκρός κοντά στα Λιχαδονήσια στο Βόρειο Ευβοικό εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ένας 33 χρόνος καθηγητής μαθηματικών που αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη μαζί με το κανό του. Ο καθηγητής είχε φύγει με ένα μονοθέσιο κανό από τις Ράχες της Φθιώτιδας την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα για τα Λιχαδονήσια, κάτι που είχε κάνει αρκετές φορές στο παρελόν. Τελευταία επικοινωνία με το συγγενικό του περιβάλλον ήταν την Πέμπτη, όταν τους ενημέρωσε ότι είχε φτάσει στα Λιχαδονήσια και ότι στη συνέχεια ετοιμάζονταν για να επιστρέψει στις Ράχες.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης δεν είχε επιστρέψει και έτσι την Παρασκευή το πρωί οι συγγενείς του δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία και το Λιμενικό. Το μεσημέρι και το απόγευμα της Παρασκευής 4 σκάφη του Λιμενικού και άλλα 6 ιδιωτών προσπάθησαν να τον εντοπίσουν, αλλά μάταια. Από τα ξημερώματα του Σαββάτου ξεκίνησαν οι έρευνες τόσο με σκάφος του Λιμενικού σώματος, όσο και με ελικόπτερο, οι οποίες συνεχίστηκαν μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σήμερα νωρίς το πρωί μονάδα της ΕΜΑΚ μαζί με άνδρες του Λιμενικού άρχισαν να ψάχνουν ένα προς ένα τα Λιχαδονήσια, τόσο περιμετρικά όσο και πάνω σε αυτά. Έτσι εντοπίστηκε το πτώμα του 33 χρόνου καθηγητή πάνω σε βράχια σε ένα σημείο το οποίο είχε ερευνηθεί τουλάχιστον τρεις φορές τις προηγούμενες μέρες από τους ίδιους τους λιμενικούς. Ήδη η σορός του μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Αναρτήθηκε από gianniotis.gr στις 11:57 πμ 0 σχόλια